Advertentie
Geest van nieuw begin

Geest van nieuw begin

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
FRANCK PLOUM?
Geest van nieuw begin. 50 Teksten om te spreken en te zingen

Een bundeling teksten die zowel gesproken, gebeden als gezongen kunnen worden. De teksten kenmerken zich door de ruimte die ze geven. Het inclusieve taalgebruik maakt dat ze voor velen herkenning oproepen.
Naast losse teksten die passen bij verschillende tijden van het jaar, bevat de bundel ook alle teksten van de pinksterliturgie 'Licht en liefde onstuitbaar' en de kerstwoorddienst 'Belofte van Toekomst'. Achterin is een componistenlijst opgenomen.?Een prachtig boekje, om cadeau te doen, om te krijgen, om in te lezen ter bezinning alleen, met een groep of in een liturgische samenkomst.

Franck Ploum (1968) is theoloog. Hij is verbonden aan de Ekklesia Breda en het leerhuis Zins- verband en werkzaam voor de Congregatie van de Broeders van Huijbergen. Hij publiceert over bijbelse thema's vanuit politiek en maatschappelijk perspectief. Bij Berne Media verschenen o.a. Onze Vader. Wat zeg je? Reisgids bij een oer- gebed en Een weg ten leven. Bezinning op de lijdensweg van Jezus (samen met Anselm Grün).

Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
64
Uitgeverij
Abdij Van Berne, Uitgeverij
Laatste editie
01 oktober 2019
ISBN
9789089723512
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 8,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic