Advertentie

Geheim akkoord

20

Gelezen 23 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 19 Favoriet 1 Recensies 12
Literatuur & Romans Spots 18 Topics 1
Na ruim tien jaar komt Aisling terug in het leven van haar oude buurjongen en beste vriend Thomas. Als kind zaten ze allebei vol met muzikale ambities, maar tijdens haar afwezigheid is deze ambitie veranderd in een angst.

Vanaf de zijlijn geniet ze van het startende succes van Thomas en zijn band en het voelt alsof ze nooit gescheiden zijn geweest van elkaar. Beiden komen in sneltreinvaart opnieuw in aanraking met de muzikale pieken en genieten volop.

Totdat Aisling verliefd wordt op Thomas' aartsvijand en daarmee zorgvuldig bewaarde geheimen aan het wankelen brengt. Kiezen ze voor vriendschap of overwint de liefde?

Over de auteur
Marieke Simons is in het dagelijks leven assistent contractmanager en woont in de omgeving van Utrecht. Als ze 's avonds haar laptop open klapt, start haar passie voor schrijven en neemt ze iedereen mee in haar andere passie: een wereld vol muziek.
+


Genre
Literatuur & Romans
Pockets populaire fictie
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Futuro Uitgevers
Eerste editie
19 april 2018
Laatste editie
26 april 2018
ISBN
9789492221995 , 9789492939104


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (12)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Geheim akkoord

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.