Gezond afslanken met de hartslagmeter

Met het juiste gebruik van de harslagmeter en aangepaste trainingsschema's uw ideale gewicht bereiken

De harslagmeter: het ideale hulpmiddel om snel overtollige vetten te verbranden! Vele mensen denken spontaan aan hevige, onaangename inspanningen wanneer we praten over afslanken door beweging. Dit is een foute zienswijze: we verbranden immers de meeste vetten tijdens relatief rustige inspanningen. In dit boek leest u welke de ideale inspanningen zijn om op een snelle en gezonde manier gewicht (vet) te verliezen. De harslagmeter is hierbij een onmisbaar instrument: hij stelt ons in staat om de juiste trainingsintensiteit te bepalen. In dit boek leest u hoe dit in zijn werk gaat. Samen met de trainingsschemas's en de uitgebreide achtergrondinformatie leert u op een gezonde, aangename en duurzame manier af te slanken. Veel succes!

Toon details

Schrijf een recensie

Is Gezond afslanken met de hartslagmeter het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Gezond afslanken met de hartslagmeter