Gibraltar
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 6 3 3 2 1 1 0
Volkskrant:

Gibraltar

10

Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 5
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0

Twee geliefden, Tobias en Ezra, leiden een tamelijk volmaakt bestaan: ze zijn slim, beloftevol, aantrekkelijk en wonen in een ruim appartement midden in de stad. Terwijl de vrijgevochten filmmaker Tobias werkt aan zijn grote doorbraak, klimt Ezra als creatief directeur omhoog binnen de harde reclamewereld. Maar het dagelijks leven kent ook een andere werkelijkheid. Tobias verhult dat er niets uit zijn handen komt, terwijl Ezra er afwijkende ideeën over de liefde en het leven op nahoudt. Ezra besluit de veilige cirkel te doorbreken en haar vader op te gaan zoeken in Essaouira, Marokko. Tegen Tobias’ zin in laten ze zomaar alles achter zich en trekken naar het zuiden. Samen maken ze een reis die zowel vooruit als achterwaarts door de tijd beweegt. Terwijl Tobias vlucht in zijn verbeelding en droomt van thuiskomen, slaat bij Ezra de werkelijkheid steeds harder in.

In Gibraltar scheren geliefden langs elkaar heen, al lijken ze elkaar zo nabij. Zoals Afrika en Europa bij Gibraltar bijna samenkomen. Bijna.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
Eerste editie
01 september 2015
Laatste editie
30 september 2015
ISBN
9789038800592 , 9789038800608


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Reizen betekent naar jezelf kijken

door: Anna Husson

Alles lijkt goed te gaan in de levens van Tobias en Ezra, maar schijn bedriegt. Ezra heeft een goede baan bij een bekend reclamebureau en Tobias is bezig om zijn carrière als filmmaker op te bouwen, maar hun relatie lijdt onder geheimen die ze voor elkaar achterhouden. Tobias heeft weinig...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Gibraltar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken