Advertentie

Gold Valley 3

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!
Deel 7 VURIGE COWBOY
Brandweerman Jacob Dalton kan werkelijk iedereen redden, behalve zichzelf. Sinds het fatale ongeluk van zijn beste vriend houdt deze stoere cowboy anderen het liefst op afstand. Dan keert Vanessa Logan terug naar Gold Valley. Jaren geleden hielp hij haar uit een benarde situatie, en hij is haar mooie bruine ogen nooit vergeten. Toch bevalt het hem niet dat het meteen weer knettert en vonkt tussen hen. Als hij haar dichtbij laat komen, kan dat immers alleen maar verkeerd aflopen. Of is zij juist de enige die hém zou kunnen redden?
Deel 8 DANS MET DE COWBOY
Caleb Dalton is al jaren verliefd op alleenstaand moeder Ellie Bell, maar ze is nu eenmaal de weduwe van zijn beste vriend en daarom strikt verboden terrein. Alleen schijnt die boodschap maar niet tot zijn hart door te dringen. Wanneer Caleb ontdekt dat Ellie zich heeft voorgenomen weer te gaan daten, kan hij zich niet langer inhouden. Want als íémand haar mee uit mag nemen, met haar mag dansen en haar mag kussen, dan is híj dat!
Deel 9 UITGEDAAGD DOOR DE COWBOY
Politieagent Pansy Daniels is het toonbeeld van verantwoordelijk gedrag. Haar levensdoel: de plaatselijke gemeenschap veilig houden. Dus zit ze totaal niet te wachten op een arrogante en o zo sexy cowboy die de boel even op zijn kop komt zetten! West Caldwell mag dan wel haar nieuwe huisbaas zijn, dat betekent nog niet dat hij haar zo hoeft uit te dagen... en hij hoeft al helemaal niet te denken dat hij zomaar haar hart kan stelen! 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
23 maart 2021
Laatste editie
23 maart 2021
ISBN
9789402550962


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Gold Valley 3

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.