Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gone fishing

Chef Mikkel Karstad neemt ons mee op een culinaire visreis in Scandinavië en verzamelde in dit boek meer dan tachtig heerlijke visrecepten. Alle gerechten zijn puur natuur en bevatten alleen duurzame vis-, schaal- en schelpdierensoorten. Vanaf zijn jeugd is Mikkel Karstad geïnspireerd door seafood. Hij ving zijn eerste vis tijdens een van de vele reizen langs de kusten van de indrukwekkende Scandinavische landen. In zijn tweede boek Gone Fishing staat één doel centraal: 'iedereen aan de vis'. Wederom gebaseerd op drie elementen: we proeven nieuwe gerechten als het heerlijk ruikt, smaakt én mooi gepresenteerd wordt. En daar is Gone Fishing uitermate voor geschikt. In 13 hoofdstukken beschrijft de auteur recepten van zoet- en zoutwater vissoorten en schelpdieren; met nauwkeurige beschrijvingen van ingrediënten, het schoon- en klaarmaken van de vis. En de recepten zijn zo eenvoudig dat iedereen ze kan bereiden. Maar Gone Fishing is meer! Het is zo mooi vormgegeven en gefotografeerd dat het de lezer verrukt achterlaat. Het enige dat het boek niet kan doen is... de geuren laten ruiken. Maar zelfs zonder dit zintuig loopt het water gegarandeerd in de mond.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Gone fishing het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Gone fishing

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.