Gouden Nevel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 32 4 3 3 1 2 0 1 0

Gouden nevel

36

Gelezen 35 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 24 Favoriet 11 Recensies 17
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Een onderzoeksteam van de Verenigde Naties doet op Antarctica een schokkende ontdekking. Op datzelfde moment neemt een onbekende vrouw via FaceTime contact op met professor Sarah Hallbrook, die als bioloog en klimaatwetenschapper verbonden is aan Oxford University. Sarah krijgt de opdracht op zoek te gaan naar een onderzoek van haar overleden vader.
In een split second verlaat Sarah haar appartement en vlucht naar Nederland. Een Noors klimaatinstituut blijkt jacht op haar te maken. Ze ontkomt er niet aan om de moord op haar vader, ruim twintig jaar geleden, opnieuw onder ogen te komen.
Samen met forensisch rechercheur Floyd Walsh van de Rijksrecherche Amsterdam stelt Sarah alles in het werk om de onderzoeksresultaten in handen te krijgen.
Gaandeweg wordt het haar steeds duidelijker dat haar vader baanbrekend werk heeft verricht. Het kon weleens de oplossing zijn voor een naderende klimaatramp, waarvan slechts een enkeling op de hoogte is.
Tijdens een levensgevaarlijke reis over verschillende continenten wordt Sarah geconfronteerd met de kwetsbaarheid van de natuur, zichzelf en onschuldige anderen.
Lukt het Sarah om de onderzoeksresultaten uit verkeerde handen te houden? Wat hield haar vader verborgen? Waarom wordt er jacht op haar gemaakt?
Een zinderend kat-en-muisspel dat de realiteit rondom klimaatverandering tastbaar maakt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
432
Uitgeverij
BoekenGilde
Eerste editie
15 juli 2022
Laatste editie
15 juli 2022
ISBN
9789464375343 , 9789464375350


Boekinformatie wijzigen


Recensies (17)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Gouden nevel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken