Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
ThijsVoortman Auteur

Hebban-auteur


25 lezers volgen deze auteur

Thijs Voortman

Artikelen 1

Thijs Voortman is auteur van eco-thrillers waarin het klimaat, de natuur en andere maatschappelijke thema’s centraal staan. Bovenal wil Thijs zijn lezers een (ont)spannende page-turner bieden. Met zijn boek Gouden Nevel hoopt Thijs op een prettige manier bewustwording te creëren bij zijn lezers en bij te dragen aan het tegengaan van klimaatverandering. Thijs studeerde Rechten in Groningen en heeft de eerste tien jaar van zijn carrière als advocaat bij grote advocatenkantoren in de Randstad en op Curaçao gewerkt. Daarna is hij zijn eigen advocatenkantoor begonnen en heeft zich volledig toegelegd op de duurzame branche. Hij is betrokken geweest bij de realisatie van de grootste wind- en zonneparken in Nederland. Momenteel werkt hij als jurist en mediator binnen de duurzame wereld en is hij bestuurder van een stichting die zich inzet voor natuurbehoud. Thijs staat bekend als een verbinder met veel gevoel voor menselijke verhoudingen. Hij woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in Huizen, Noord-Holland.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Thijs Voortman


Challenges

2022

(33%)