Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Groot handboek vegetarisch koken

Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus

In dit dikke handboek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

Vooraan in het boek vindt u een overzicht van veel voedzame ingrediënten die gebruikt worden in de vegetarische keuken, zoals allerlei bekende en minder bekende soorten groenten, vruchten, noten en granen, maar ook kaas, kruiden en specerijen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken Tussendoor krijgt u ook extra informatie over dip- en slasauzen, plantaardige vetten, maar ook hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!
Toon details

Schrijf een recensie

Is Groot handboek vegetarisch koken het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Groot handboek vegetarisch koken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.