Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Heenkomen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 0 1 0

Heenkomen

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans Artikelen 1   Topics 0

Arun droomt ervan te ontsnappen aan zijn familie, het leven in een kleine stad en zijn lage kaste. Aan het prestigieuze Indian Institute of Technology in Delhi ontmoet hij twee vrienden die bereid zijn tot het uiterste te gaan om te slagen. In slechts een paar jaar worden de vrienden van Arun de financiële tovenaars van hun generatie. Van New York tot Toscane leven ze hun Gatsby-achtige fantasieën uit met privévliegtuigen, geld en seks, zonder een besef van de werkelijke kosten. Arun zelf is inmiddels vertaler in een klein dorpje in de Himalaya. Daar wordt hij bezocht door Alia, een schrijfster en influencer, die onderzoek doet voor een groot verhaal over een mondiaal financieel schandaal. Hierdoor staan nu ook de verhoudingen binnen hun vriendengroep weer op het punt te veranderen.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Jeske van der Velden
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
17 januari 2023
Laatste editie
17 januari 2023
ISBN
9789025473259 , 9789025473266


Boekinformatie wijzigenReacties op: Heenkomen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken