Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 22 4 48 3 71 2 10 1 2

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

153

Gelezen 221 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 14 Favoriet 1 Recensies 0
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 5   Topics 0

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Alles wat u nooit over zwangerschap en baby's wilde weten. Wat zijn hormonen en hoe ga ik er mee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha's echt bestaande woorden? En hoe zit het met de seks? Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Geeft antwoord op deze vragen en bevat o.a. tips om uzelf door de zwangerschap heen te bluffen. Alles in voor mannen begrijpelijke taal.

Kluun (Raymond van de Klundert, 1964) is vader van Eva, Roos en Lola. Hij debuteerde in 2003 met de hartverscheurende roman Komt een vrouw bij de dokter. Ook de vervolgroman De weduwnaar werd een bestseller. In het najaar van 2008 verscheen Klunen, de leukste columns, acties, blogs & andere vrolijke onzin van Kluun.

+


Genre
Literatuur & Romans
Zwangerschap en opvoeding algemeen (populair)
Uitgeverij
Uitgeverij Podium b.v.
Eerste editie
01 juli 2004
Laatste editie
06 november 2008
ISBN
9789057592386


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door CiliaO
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.