Advertentie

Herfstfluistering

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Als de kleurrijke bladeren in de herfst vallen en de schitterende bloemen verdwijnen onder een statige winterbedekking, is hun schoonheid nog steeds onder de grond aanwezig. Want het is tijdens deze donkere uren van verlies en verdriet, terwijl schoonheid vervaagt tot stof en warmte verandert in kou, dat we nog steeds Gods tedere fluistering kunnen horen.
Herfstluistering is een roman geïnspireerd op waargebeurde verhalen van ee Joods meisje dat opgroeide in een beschermde omgeving in Jersey. Midden in de beproevingen in haar leven was ze zich niet bewust van de diepte van Gods oneindige liefde en genade. Terwijl ze de meest hartverscheurende teleurstellingen doorstaat en degenen die het dichts bij haar staan haar ontvallen, ervaart ze Gods dichte nabijheid en Zijn zachte stem.
Wanneer de geur van de lente de lucht vult en hoop, geeft op een nieuw begin, wordt ze zich door een wonderlijke ontmoeting bewust van haar Messias....
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Zoeklicht, Uitgeverij 't
Eerste editie
17 december 2020
Laatste editie
17 december 2020
ISBN
9789064513213


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Herfstfluistering

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.