Het begint met een geheim
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 24 4 52 3 20 2 1 1 0

Het begint met een geheim

97

Rank 209 Gelezen 101 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 185 Favoriet 2 Recensies 14
Feelgood Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

In Het begint met een geheim staat het leven van Suus al een tijdje stil. Ze werkt al jaren in dezelfde kringloopwinkel, terwijl ze eigenlijk droomt van een eigen atelier waar ze met schilderen haar geld kan verdienen. Ook in de liefde gebeurt er weinig. Haar baas en beste vriend Stan probeert echter de boel een beetje op te porren: Suus gaat op een blind date, maar hij blijkt verschrikkelijk! Net wanneer ze denkt dat de avond niet erger kan, veroorzaakt ze een ernstig auto-ongeluk…
Suus wordt gearresteerd door de knappe politieagent Chris en moet een nacht in de cel doorbrengen. Op het politiebureau ontdekt ze dat door haar toedoen de zeventienjarige Emma in het ziekenhuis is beland. Getergd door schuldgevoel besluit Suus – weer op vrije voeten – bij haar langs te gaan. Het klikt direct, alleen houdt Suus één klein detail achter: zíj heeft Emma aangereden. Durft Suus haar uiteindelijk de waarheid te vertellen?

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
19 augustus 2022
Laatste editie
19 augustus 2022
ISBN
9789021030418


Boekinformatie wijzigen


Recensies (14)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het begint met een geheim

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken