Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Danielle van Helden Auteur

Hebban-auteur


19 lezers volgen deze auteur

Danielle van Helden

Spots 6

Danielle (1976) werkt als communicatieadviseur bij een organisatie voor mensen met een beperking. In haar vrije tijd rommelt ze in haar moestuin en trekt ze graag met haar gezin eropuit met de camper. O, en ze is altijd aan het schrijven. In 2021 won zij een schrijfwedstrijd en publiceerde ze haar korte verhaal Op rolletjes in de Romcomnibus. Dat smaakte naar meer! Haar eerste feelgoodroman Het begint met een geheim verscheen in augustus 2022 bij Luitingh-Sijthoff, gevolgd door haar novelle Met een korreltje zand. In het najaar van 2023 verscheen Danielle's derde feelgoodroman Even aan mijn moeder vragen. De romans van Danielle kenmerken zich door een combinatie van herkenbare maatschappelijke thema’s, personages die je in je hart sluit, veel humor en een flinke dosis feelgood!

Nieuwste boek

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Helma las ... Even aan mijn moeder vragen
16 november 2023 5 reacties
Fabulous Feelgood! / Onze keuze van de maand oktober
08 november 2023 10 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Danielle van Helden