Advertentie
Het belang van schoon ondergoed

Het belang van schoon ondergoed

14
Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0

Als Sam, die doel noch zin in het leven heeft, van een bier fiets valt en in het ziekenhuis belandt, leert hij Missy kennen, die vrolijk vecht tegen kanker. Hoewel ze aan de oppervlakte in alles tegenpolen zijn, zoeken ze koortsachtig houvast bij elkaar, elk om andere redenen.
Hun grillige vriendschap krijgt een rouwrandje als Missy besluit om de strijd tegen haar ziekte te staken en Sam, niet bestand tegen de klappen die het leven hem geeft, haar in de steek laat. Wanneer hij in de maanden na haar dood Missy's bizarre bucketlist vindt, besluit hij de lijst in haar plaats af te werken. Zonder nadenken begint hij aan wat de meest ingrijpende trip van zijn leven zal worden.

Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Vrijdag, Uitgeverij
Laatste editie
29 september 2017
ISBN
9789460015632 , 9789460015762
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Recensies

Keuze van de redactie
Anne Oerlemans Hebban Recensent

Geen dramatische tranentrekker, wel humor

door: Anne Oerlemans

De Vlaamse Valerie Eyckmans (1977) woont en werkt in Antwerpen en schreef columns en artikelen voor verschillende Vlaamse kranten en tijdschriften. Ze geeft schrijfcursussen en werkt momenteel zelf aan fictie en theaterteksten naast haar eigen blog. In 2013 debuteerde ze met Verloren maandag, een...

Ontroerende roman over kwestbare jonge mensen

door: JannieTr 1 like
Toen ik de samenvatting van de inhoud las, verwachtte ik, in combinatie met de titel, eigenlijk iets luchtigs. Ondanks de ziekte en het overlijden van Missy. Niets bleek minder waar. Weliswaar zitten er humoristische scenes in het verhaal, maar met elk hoofdstuk ontdek je meer van wat er onder de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook