Advertentie

Dansen op lucht

110
Rank 3344 Gelezen 148 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 54 Favoriet 9 Recensies 4
Literatuur & Romans Lijsten 1 Spots 1 Top25's 1   Topics 0
Als Nell Channing een nieuw leven begint op een eiland voor de kust van Massachusetts, denkt ze eindelijk veilig te zijn voor haar gewelddadige echtgenoot. Ze gaat werken bij Mia Devlin, wier boekhandel annex café het bruisende centrum van het eiland vormt. Al snel is sheriff Zack Todd er niet meer weg te slaan. Maar net als Nell hem een beetje begint te vertrouwen, wordt ze hardhandig geconfronteerd met haar verleden en met het feit dat het eiland nog steeds zucht onder een vreselijke vloek

Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Eny van Gelder
Uitgeverij
Boekerij
Laatste editie
10 oktober 2013
ISBN
9789022533895 , 9789022568361 , 9789460237485
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Nationale broer en zus dag: 10 x Zussen
30 september 2017 5 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Wegdromen

door: Anntje 2 likes
Toevallig op de kop getikt in de kringloopwinkel, leest prettig, magie, liefdesverhaal, zussen... Het leest vlot, en ik kon bijna niet stoppen met lezen. Ik kan bijna niet wachten op 2e deel.

Magisch

1 like
Een geweldig boek om te lezen met een tikkeltje magie. Helen ontsnapt aan haar geweldadige man en neemt een nieuwe identiteit aan "Nell". Ze vertrekt naar een nieuwe plek om te leven en komt op het eiland van de drie Zusters. Hier vestigd ze zich. Vind een huis, een baan en een nieuwe liefde,...

Recensie Dansen op lucht

door: Natasja Toorn 1 like
Op aanraden van iemand gelezen,en wat was het mooi zeg. Romantiek magie spanning allemaal in één boek heerlijk gewoon,er zijn nog twee delen te gaan ,nou daar ga ik voor hoor.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook