Advertentie
Het familiegeheim
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 23 4 69 3 88 2 20 1 6

Het familiegeheim

206

Rank 134 Gelezen 227 Aan het lezen 23 Wil ik lezen 295 Favoriet 4 Recensies 6
Feelgood Artikelen 1 Lijsten 3 Spots 2   Topics 0

Journaliste Stephanie is in Nieuw-Zeeland opgegroeid maar woont al het grootste deel van haar leven in Hamburg. Ze heeft geen enkele herinnering aan de eerste jaren van haar leven of aan haar vader, iets dat haar steeds vreemder voorkomt. De meeste mensen kunnen zich wel íéts herinneren van hun vroeg jeugd, maar in haar geheugen blijft alles donker…
Door nieuwsgierigheid gedreven reist ze terug naar het huis van haar jeugd om uit te zoeken wat er is gebeurd. Maar het blijkt al snel dat er een traumatische oorzaak is voor haar onvermogen iets te herinneren. Het is verleidelijk te denken dat het beter is om haar familiegeschiedenis te laten rusten, maar uiteindelijk blijkt haar drang om meer te weten over zichzelf sterker dan haar angst.
Met het dagboek van een Maori-meisje in handen en vergezeld door Weru, een Maori die werkt als leraar, trekt Stephanie door Nieuw-Zeeland om de geheimen van het verleden te ontraadselen en zo een brug te slaan tussen heden en verleden.
De roman ‘Het familiegeheim’ is opnieuw een meeslepend verhaal tegen de onvergelijkbare achtergrond van Nieuw-Zeeland van de bestsellerauteur Sarah Lark, die al meerdere boeken en series schreef over Nieuw-Zeeland en de Caraïben.

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
528
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
29 september 2020
Laatste editie
30 oktober 2020
ISBN
9789026153846 , 9789026153839


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (6)

Keuze van de redactie
Helma Koot Hebban Recensent

Onbalans in tijdlijnen nekt het verhaal

door: Helma Koot 5 reacties 2 likes ebook

De geschiedenis van de Maori is een terugkerend thema in de boeken van Sarah Lark, die zich afspelen in Nieuw-Zeeland. Ook in Het familiegeheim, vertaald door Jolande te Lindert, is dat het geval en als lezer duik je in het verhaal van stamhoofddochter Marama Clavell. Deze tijdlijn speelt zich in...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het familiegeheim

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken