Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het hoofd van Little Levy

Little Levy ging zitten, keek of we elkaar driemaal daags zagen en zei: ‘Lenny is dood, Jeff, en ik ga ze pakken, maar jij moet helpen.’ Ik zag Lenny voor me, 1.17 lang, 40 kilo zwaar, Iolana Szczot voor de burgerlijke stand, Lenny the Giant als ze samen met Little Levy Beaurevoir meedeed aan wedstrijden dwergbowlen. Weinig lichaam maar veel hersens waar ze mee dacht voor twee, soms voor drie als ik niet op mijn best was. ‘Ja?’ zei Levy. ‘Ja,’ zei ik. ‘Waar denk je dat ze zijn?’ De zoektocht van Jeff Meeks en Little Levy naar de moordenaars van Lenny the Giant voert naar Upland in Californië, Totacon in Arizona en Branson in Missouri. Little Levy wordt steeds ongeduldiger en roekelozer. Jeff denkt weliswaar voor hem, maar hij doet daar erg lang over. Levy wil wraak en of hij het overleeft, is van geen belang. De onopvallende Rockne Paradise bezoekt dezelfde plaatsen. Zijn opdracht is om Little Levy en liefst ook Meeks in leven te houden. De klus valt hem zwaar: iemand een handje helpen heeft iets tegennatuurlijks als je van beroep huurmoordenaar bent. Peter de Zwaan schreef ruim twintig misdaadromans waaronder zeven met als hoofdpersoon‘loner’ Jeff Meeks. Hij kreeg twaalf keer een nominatie voor een boekenprijs en won in 2000 De Gouden Strop met Het Alibibureau.

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Het hoofd van Little Levy het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op Het hoofd van Little Levy

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.