Advertentie

Het huis aan het plein

47
Gelezen 81 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 29 Favoriet 3 Recensies 1
Literatuur & Romans Spots 2   Topics 0
Eleanor verliet Ierland toen ze elf was. Na het overlijden van haar man keert ze terug naar Dublin, met haar moeders oude receptenboek in haar koffer. Er is nog één laatste opdracht die Eleanor moet vervullen. De beroemde jonge actrice Megan hoeft het succes niet na te jagen, dat komt vanzelf. Tot een liefdesschandaal een abrupt einde maakt aan haar carrière. Nu zoekt Megan wanhopig naar een plek waar ze zich kan verstoppen. Rae is een toegewijde echtgenote en een trouwe vriendin. In haar gezellige tearoom is iedereen welkom en het is er altijd druk. Een tragisch geheim uit Raes verleden blijft niet langer verborgen. Hoe kan zij haar man en zoon uitleggen welke keuzes ze in haar jonge jaren moest maken? De vrolijke Connie, onderwijzeres van beroep, loopt al tegen de veertig en heeft helaas nog nooit een man ontmoet die lijkt op de helden uit haar romans.
Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Ellen Segeren
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
01 januari 2022
ISBN
9789044331585 , 9789044342574 , 9789044356977
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Groepsrecensie: Tussen zussen van Cathy Kelly
27 september 2017 14 reacties
Fabulous Feelgood! / Feelgood reizen: We love Ierland
09 februari 2017 21 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Heerlijke roman

door: Eline 1 like
In dit boek volg je verschillende personages met wie je een band krijgt. Ook diepgaand. Verder is het verhaal een weglezer, pagina na pagina wordt je mee gesleurd in een geweldige feelgood roman.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook