Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Het huis van de verzamelaar
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 26 3 13 2 7 1 3
VN:

Het huis van de verzamelaar

54

Gelezen 55 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 52 Favoriet 2 Recensies 7
Literatuur & Romans Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

Mr. Flood is een obsessieve verzamelaar. Hij heeft zijn huis van top tot teen volgestouwd met bijzondere spullen: opgezette vogels, poppen, boeken... Vrij normaal voor iemand met verzamelwoede, behalve dan dat hij tussen al die spullen een groot geheim verbergt.
De thuiszorg probeert zijn leven weer enigszins op de rails te krijgen, maar deze man is niet makkelijk en de beste geriatrie-fluisteraars zijn op deze zaak stukgelopen. Maud Drennan is de zoveelste die gaat proberen om de
vijandige Cathal Flood te temmen. Mauds aanwezigheid zorgt ervoor dat Mr. Flood een beetje ontdooit, en met de hulp van haar excentrieke huisbaas en een bende heilige geesten probeert ze erachter te komen wát zijn geheim nu precies is. Wat heeft deze man op zijn geweten? En hoe lang duurt het voordat Maud zelf gevaar loopt?

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
15 mei 2018
Laatste editie
14 september 2021
ISBN
9789402700978 , 9789402755176


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het huis van de verzamelaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.