Advertentie
Het kattenmannetje en andere sprookjes

Het kattenmannetje en andere sprookjes

4
Rank 290 Gelezen 3 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 25 Favoriet 1 Recensies 1
Junior Spots 1   Topics 0

In Het kattenmannetje en andere sprookjes passeert een bonte stoet sprookjesfiguren de revue, van dappere ridsters en moskabouters tot extreem kleine tovenaartjes en extreem grote reuzen.
Maak kennis met Mijntje, die besluit haar broertje in een konijn te veranderen. Met Vidor, die alles van draken denkt te weten – totdat hij een wel heel bijzonder exemplaar tegenkomt. Met Ali Baba, wiens naam je misschien bekend voorkomt, want zijn overoveroverovergrootvader was best beroemd. En natuurlijk met het kattenmannetje, dat precies kan verstaan wat de katten om hem heen hem te vertellen hebben, maar zelf niemand heeft die naar zijn problemen luistert. Of toch wel?
De vijftien verhalen in deze geestige en ontroerende sprookjesbundel worden elk vergezeld door fullcolour illustraties van een andere topillustrator, onder wie Martijn van der Linden, Tanneke Wigersma, Milja Praagman, Annet Schaap, Georgien Overwater en Jan Jutte.

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
12 november 2019
ISBN
9789000369263 , 9789000369294
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Jeugdliteratuur Café / Nieuw leesvoer: november!
28 oktober 2019 3 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Het kattenmannetje en andere sprookjes

door: Jufelsie 1 like
Wie kent ze niet? De sprookjes Vrouw Holle, Assepoester, Doornroosje, Het lelijke eendje of De rode schoentjes? Sprookjes van Andersen of van de gebroeders Grimm. Het is iedere keer weer genieten. Janneke Schotveld schrijft moderne sprookjes. Haar eerste sprookjesboek heet De kikkerbilletjes van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook