Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het spel der tronen

In de bevroren landschappen ten noorden van Winterfel, ver voorbij de verdediging van de Muur, is iets ontwaakt. Iets wat zich beweegt richting de grenzen van de Zeven Koninkrijken en hun inwoners.

Ondertussen is in het zuiden de macht van de koning tanende – zijn meest vertrouwde adviseur is onder verdachte omstandigheden omgekomen, en zijn vijanden roeren zich in de schaduwen.

Midden in dit conflict staan de Starks van Winterfel, een familie die net zo hard en onbuigzaam is als het koude land waar ze zijn geboren. En nu wordt heer Eddard Stark opgeroepen om te dienen als de nieuwe Hand des Konings, een benoeming die niet alleen zijn familie uit elkaar zal doen drijven, maar het hele koninkrijk.

Toon details

Recensies (26)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het spel der tronen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Het spel der tronen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.