Advertentie

Het meisje op de linoleumvloer

1

Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De egocentrische leraar en dichter Henk ziet zichzelf als een buitenbeentje in contacten met leerlingen en collega’s. Hij geniet van zijn bestaan als vrijgezel, totdat een bizar incident zijn leven overhoop haalt. Gedreven door een steeds sterker wordend gevoel en verwijzingen uit bijzondere ontmoetingen gaat Henk op zoek
naar de persoon die hij dacht te kennen. Leven, liefde, vreugde en verdriet gaan tijdens deze zoektocht hand in hand met de dood tot gevolg, of was dat het begin?

Kees Postema (1963) stond de afgelopen jaren voor de klas in het mbo en begeleidde leerlingen naar een volgende stap in hun leven. Daarnaast is Kees schrijver en journalist voor o.a. Het Straatjournaal waarvoor hij het feuilleton De man die zijn gezicht verloor schreef. Verbintenis, gelijkheid, ongrijpbaarheid, humor en het onverklaarbare zijn thema’s die zijn werk kenmerken.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Gopher B.V.
Eerste editie
02 november 2020
Laatste editie
12 november 2020
ISBN
9789493172906


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Het meisje op de linoleumvloer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken