Het perenlied
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 15 3 12 2 3 1 1

Het perenlied

35

Rank 2043 Gelezen 36 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 57 Favoriet 1 Recensies 3
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Het Perenlied is een kleurrijke, erotische, vrolijke, opstandige én troostrijke roman. In Het Perenlied nemen de Bietenkoningin en Gabriel het op tegen het grootste Disney-pretpark van Amerika. Met behulp van een zelfgeschoten naaktfoto strijden zij voor het recht om zelf te mogen beslissen wat mooi en lief is. Er wordt een meisje gestekt aan de oevers van een kristalheldere beek vol dromende zeekoeien. Er wordt een Russische prinses gerustgesteld in een appartement vol tafelzilver. Het World Trade Center stort in en aan de rand van het monument voor 9/11 trouwt een vader met een pop van fruit onder het groente- en fruitschap van een verlaten supermarkt. In Het Perenlied worden romantiek en avontuur gekruist met bietensoep en roze dolfijnen. Een vrolijk zingend magisch-realistisch debuut is het resultaat.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Querido
Eerste editie
03 november 2020
Laatste editie
01 september 2021
ISBN
9789021419510 , 9789021419527
Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie
Marjolein Hebban Recensent

Jubelen met de Bietenkoningin

door: Marjolein 1 like

We mogen allemaal wel wat meer jubelen. En dan vooral jubelen om de dagelijkse dingen. En dat is, zoals schrijver Joost Oomen in een interview zegt, ontzettend handig om te doen. Dan hoef je niet meer op vakantie naar Thailand maar kun je gewoon voor je huis gaan staan jubelen bij een stoeptegel om...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het perenlied

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken