Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Het poppenhuis
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het poppenhuis

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Het poppenhuis is het eerste deel van de Poppenhuis-serie, waarin Erica Pierik op indrukwekkende wijze het verhaal van het gezin Temminck vertelt, een verhaal vol liefde en magie.
Roos kan haar geluk niet op nu ze met haar twee kinderen is ingetrokken bij haar nieuwe vriend Lars. Zijn oude huis is geweldig en de kinderen hebben er alle ruimte. Maar als haar zoontje ‘oude vrouwen’ begint te zien en het poppenhuis van zolder opeens in haar dochters kamer staat, weet Roos dat er meer met het huis aan de hand is dan ze in eerste instantie dacht. Langzaam ontwaren Lars en Roos de verhalen van de vorige bewoners van het huis. Bevat het poppenhuis nog meer geheimen? En kan het gezin wel veilig in het huis blijven wonen?
Voor de lezers van Alice Hoffman en Susan Smit.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Loft Books
Eerste editie
20 maart 2023
Laatste editie
20 maart 2023
ISBN
9789047208150


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het poppenhuis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.