Advertentie

Het verboden Judas-evangelie en de schat van Carchemish

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een jongen koopt op Koninginnedag een Romeinse munt. Het is het begin van een ongekend, waargebeurd avontuur. Hij weet door te dringen in de top van de illegale kunstwereld en komt zo in aanraking met de grootste kunstschatten uit de geschiedenis. Een avontuur met alle ingrediënten van een thriller: een verboden manuscript met een explosieve inhoud dat na bijna tweeduizend jaar weer opduikt, een enorme muntschat waarvan het bestaan slechts bij een paar ingewijden bekend is, een Amerikaanse oliebaron die zaken doet met terroristen, een beruchte maffioos die slachtoffer wordt van een overval, een geheimzinnige kist die het bewijs vormt voor het bestaan van Jezus en een Japanse sekte.

De onthullingen in dit boek zullen leiden tot grote schandalen op internationaal niveau. Lees alles over het Evangelie van Judas, de Carchemish-schat, de beenderenkist van Jakobus, de Apollo-Sauroktonos en andere kunstschatten.  Over het evangelie van Judas bestaat veel desinformatie. Arthur Brand onthult in dit meeslepende boek de ware achtergronden.
 

+


Genre
Geschiedenis & Politiek
Geschiedenis algemeen
Aantal pagina’s
282
Uitgeverij
Aspekt B.V., Uitgeverij
Eerste editie
17 mei 2021
Laatste editie
17 mei 2021
ISBN
9789464243468


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Het verboden Judas-evangelie en de schat van Carchemish

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken