Advertentie

Het verhaal van Alice Hart

176

Rank 3189 Gelezen 184 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 184 Favoriet 11 Recensies 19
Literatuur & Romans Lijsten 1 Spots 16   Topics 0
Het verhaal van Alice Hart van Holly Ringland is een prachtige, hartverscheurende roman over familie en de zoektocht naar waar je thuishoort. Alice Hart is opgegroeid tussen de bloemen op de kwekerij van haar grootmoeder. Bij een vreselijke brand verloor ze haar beide ouders. Met het vuur verdween ook het geweld uit haar leven. Terwijl Alice opgroeit, ontdekt ze dat haar grootmoeder de ware geschiedenis van haar familie al die jaren geheim heeft gehouden. Kapot van dit verraad vlucht Alice ver weg van de boerderij. In een schitterend natuurpark in Australië bouwt ze een nieuw leven op. Ze wordt verliefd en denkt eindelijk haar rust te hebben gevonden. Tot zich twee vrouwen melden met een ongelofelijk bericht en het verleden haar met grote stappen inhaalt.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
416
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
07 juni 2018
Laatste editie
07 juni 2018
ISBN
9789024577637 , 9789024577644 , 9789021023533
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Louise
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (19)

Keuze van de redactie

Bloemrijke vertelling

door: Kim Saris

Mogelijk werd er nooit eerder zo’n overgedramatiseerd doch romantisch en fladderig verhaal neergezet, waarin in uiterst bloemrijke taal een interessant personage wordt neergezet. Het verhaal van Alice Hart – door Holly Ringland - wordt aan de hand van diverse, fleurige bloemen met een diepere...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het verhaal van Alice Hart

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken