Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Het ware verhaal over Ina Post

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Ongewilde hoofdpersoon in dit boek is de nu vijftigjarige Ina Post. In 1986 werkte Ina Post als bejaardenverzorgster in Leidschendam. Op 22 augustus van dat jaar werd het ontzielde lichaam van één van haar cliënten gevonden. De politie liet een aantal hulpverleensters een schrijfproef doen. Ina Post viel op doordat zij zenuwachtig was.
De taak van de politie is het vinden van de waarheid. In dit boek wordt stap voor stap beschreven hoe het politieonderzoek indertijd heeft plaatsgevonden. Het eindresultaat is bedroevend.
Psycholoog en criminoloog dr.Harrie Timmerman werkte zes jaar bij de regiopolitie Groningen. Door zijn rol als klokkenluider in de Schiedamse parkmoord erg zijn loopbaan in 2015 vroegtijdig beëindigd.
Dick Gosewehr werkt 38 bij de politie. Na enige jaren straatdienst stapt hij in 1974 over naar de recherche. De laatste jaren werkt Gosewehr als districtsrechercheur in Winschoten.
+


Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
326
Uitgeverij
Rozenberg Publishers
Eerste editie
01 januari 2007
ISBN
9789051708754


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het ware verhaal over Ina Post

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken