Advertentie

Het ware verhaal over Ina Post

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Ongewilde hoofdpersoon in dit boek is de nu vijftigjarige Ina Post. In 1986 werkte Ina Post als bejaardenverzorgster in Leidschendam. Op 22 augustus van dat jaar werd het ontzielde lichaam van één van haar cliënten gevonden. De politie liet een aantal hulpverleensters een schrijfproef doen. Ina Post viel op doordat zij zenuwachtig was.
De taak van de politie is het vinden van de waarheid. In dit boek wordt stap voor stap beschreven hoe het politieonderzoek indertijd heeft plaatsgevonden. Het eindresultaat is bedroevend.
Psycholoog en criminoloog dr.Harrie Timmerman werkte zes jaar bij de regiopolitie Groningen. Door zijn rol als klokkenluider in de Schiedamse parkmoord erg zijn loopbaan in 2015 vroegtijdig beëindigd.
Dick Gosewehr werkt 38 bij de politie. Na enige jaren straatdienst stapt hij in 1974 over naar de recherche. De laatste jaren werkt Gosewehr als districtsrechercheur in Winschoten.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
326
Uitgeverij
Rozenberg Publishers
ISBN
9789051708754
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Eindelijk gerechtigheid.

door: Peter Marks 1 like
Met meer dan normale belangstelling heb ik HET WARE VERHAAL OVER INA POST, geschreven door DICK GOSEWEHR & HARRIE TIMMERMAN, gelezen. Het boek intrigeert en is leerzaam. Het betreft een waardevolle aanvulling op De negende vrouw, geschreven door Gerard Olinga. Het ware verhaal over Ina Post,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook