Hoe vind je zelf dat het gaat?
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 12 3 19 2 3 1 0

Hoe vind je zelf dat het gaat?

39

Gelezen 45 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 48 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

De kantoortuin wordt bedreigd. Is het niet door het coronavirus dan wel door een break-outsessie of een hands-on-mentaliteit. Want ook al werken we nu vaker thuis, we komen maar niet af van managers die ons in een proces willen meenemen, met hun epic gelukstrainingen en multidisciplinaire werkgroepen. Gelukkig is er Japke-d. Bouma: ons lichtend baken in de kantoortuin en op de thuiswerkplek. Vakkundig leidt ze ons langs dynamische trajecten, processen die goed bewaakt dienen te worden en veranderingen die handen en voeten moeten krijgen. Ze spreekt met ceo’s, chief engagement officers en succesgoeroes over kantoorhypes en managementjargon en laat ons zien hoe het beter kan. Voor iedereen die zo een call in moet of steeds maar focust op nieuwe kansen: Hoe vind je zélf dat het gaat? is een onmisbaar en hilarisch boek voor wie zich staande probeert te houden in de kantoortuin.

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Thomas Rap
Eerste editie
15 oktober 2020
Laatste editie
08 oktober 2020
ISBN
9789400406902 , 9789400407060


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Bouma veegt op humoristische wijze de vloer aan met nutteloze werkgewoontes

door: Merel Plat 1 like ebook

Voor je werkdag begonnen is, stroomt je WhatsApp al over met felicitatieberichten aan een collega. Tussen de honderd felicitatieberichten door zie je nog net de melding dat de vergadering een half uur later zal starten. Vanuit huis werken leek prettig, maar ook tijdens het videobellen blijft die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hoe vind je zelf dat het gaat?

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken