Advertentie

Iemand zijn

8

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 6
Literatuur & Romans   Topics 0

Iemand zijn betreft een bundeling van 120 zeer korte verhalen waarin de subtiele samensmelting van humor en dramatiek behouden blijft, evenals het scherpe observatievermogen van de auteur. Wie door de fantasierijke diversiteit heen kijkt, merkt hoe het thema ‘iemand zijn’ subtiel in elk verhaal zit verweven. Mensen van allerlei pluimage, of metaforisch: dieren, planten, objecten, allemaal worstelen ze op een of andere manier met de gedrevenheid om iemand te zijn, erkend te worden. Ze hebben daar minstens de taal voor nodig en enkele significante anderen, en dat is lang niet altijd vanzelfsprekend.

+


Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
Brouwerij Uitgeverij de
Eerste editie
01 september 2015
Laatste editie
01 september 2015
ISBN
9789078905851


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (6)

Keuze van de redactie
VictorDLV Hebban Recensent

Filosofische verhalen die je bijblijven

door: VictorDLV 1 like

‘Iemand zijn, het is niet vanzelfsprekend. Het helpt als je bent ingeschreven in een familie, een naam erft waar een voorgeschiedenis aan vastzit. Het begin van een verhaal: hij, zij en ik. En miljarden anderen.’ Zo opent het titelverhaal van de nieuwe bundel van de Vlaamse schrijfster Leen Van der...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Iemand zijn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken