Ik ben niet gek, ik ben BiPo!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Ik ben niet gek, ik ben BiPo!

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Ik ben niet gek, ik ben BiPo!

Een beetje psychisch en een beetje roman.

“Ik ben Aaron (35) en ik weet het zeker, ik wil dood! Het staat vast, dat heb ik net besloten. Ik kan niet meer en wil niet meer!”

Voor je ligt het verhaal van Aaron, gewoon zoals het is. Een beetje psychisch en een beetje roman. Rauw, absurd en soms idioot. Maar wel een realistische weergave van zijn leven. In ieder geval zijn leven van de afgelopen jaren.

Aaron vertelt jullie over het leven met een stempelkaart. Want ja, inmiddels heeft hij een kaart vol met stempels en etiketten, die psychologen en psychiaters de laatste jaren op hem hebben geplakt. Stempels en etiketten die Aaron soms wel en soms niet heeft geaccepteerd.

Aaron geeft jullie een kijkje in het verhaal achter zijn diagnose van een Bipolaire stoornis type 1. Een stempel met heel veel vooroordelen. Hij neemt jullie mee van zijn allereerste opname tot aan het verliezen van alles wat hij liefhad. Inclusief het contact met zijn kinderen, zijn vrouw en zijn thuis.

Ook neemt Aaron jullie mee in zijn soms absurde doodswensen en nog idiotere zelfmoordpogingen. Tijdens de verschillende gekke en soms grappige manieën die hij de afgelopen jaren heb meegemaakt. Ja, nu kan Aaron er inmiddels om lachen.

Maar Aaron vertelt jullie ook dat er een leven is met een stempelkaart. Dat het mogelijk is om dingen weer opnieuw op te bouwen. Een nieuw leven starten is heel moeilijk, maar zeker niet onmogelijk.

Hij wil jullie onverbloemd laten zien dat het oké is om psychische problemen en/of een stoornis te hebben. Accepteer het, zoek hulp en blijf knokken! Je komt er wel, soms duurt het even. Maar het komt goed. Er is overal een oplossing voor, echt waar.

“Welkom in mijn leven!”

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
House of Stempels
Eerste editie
24 september 2021
Laatste editie
04 oktober 2021
ISBN
9789083193908 , 9789083193915 , 9789083193939


Boekinformatie wijzigenReacties op: Ik ben niet gek, ik ben BiPo!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken