Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Bjork - Ik reis alleen 2D
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1730 4 2020 3 715 2 62 1 19
VN:

Ik reis alleen

Rank 3192 Gelezen 5782 Aan het lezen 148 Wil ik lezen 1434 Favoriet 392 Recensies 177
Thrillers & Spanning Artikelen 20 Newsroom 1 Lijsten 33 Spots 14 Hebban 1000 100   Topics 0

Ik reis alleen is het razend spannende thrillerfenomeen van de Noorse schrijver Samuel Bjørk, over inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger.

Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze draagt vreemde poppenkleren en er hangt een vliegtuiglabel om haar nek met de tekst IK REIS ALLEEN.

Na een intern onderzoek werd inspecteur Holger Munchs speciale onderzoeksteam opgeheven en werd hij overgeplaatst naar een regionaal politiebureau. Maar als het land wordt geteisterd door een sluwe moordenaar, wordt het team weer tot leven gewekt. Munchs prioriteit is om zijn beste onderzoeker, de extreem getalenteerde maar depressieve Mia Krüger, uit haar zelfgekozen isolement te halen. Dat is echter nog niet zo makkelijk...

Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Mia Krüger & Holger Munch (1)
Vertaald door
9789024565559 , 9789024565566 , 9789049804329

Boekinformatie wijzigen

Recensies (177)

Keuze van de redactie

Een briljante pageturner van grote klasse

door: Joop Liefaard 15 reacties 6 likes

Een man die zijn hond uitlaat vindt in een bos bij het Tryvannmeer het lichaam van een zesjarig meisje. Zij is met een springtouw opgehangen aan de tak van een boom en keurig gekleed in nieuwe poppenkleertjes. Zij draagt een rugtasje met schoolboeken en om haar nek hangt een vliegtuiglabel waarop...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ik reis alleen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken