Advertentie

Ik rouw van jou

48
Rank 2681 Gelezen 56 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 26 Favoriet 6 Recensies 4
Literatuur & Romans Spots 1 Top25's 2   Topics 0

Eerder verschenen als 7 dagen, 7 nachten (2011)

Het overlijden van zijn vader komt Judd erg slecht uit. Hij heeft net zijn vrouw met zijn baas in bed betrapt, en nu moet hij na lange tijd terugkeren naar zijn ouderlijk huis. De laatste wens van zijn vader was dat hij sjivve zit met zijn broers en zus. Zeven dagen en zeven nachten zullen ze rouwen. Samen. In één huis. Terwijl de week vordert en langverzwegen familiegeheimen, oude frustraties en onverwerkte verlangens naar boven komen, doet Judd een verwoede poging zijn eigen leven weer op de rails te krijgen. Ik rouw van jou is een geestige, intense, emotioneel rauwe roman over liefde, huwelijk, echtscheiding, families en mensen met wie we verbonden zijn - of we dat leuk vinden of niet.

Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Ans van der Graaff
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
Laatste editie
30 juli 2018
ISBN
9789049951610 , 9789049951863 , 9789048816729 , 9789048816736 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 5,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Recensie Ik rouw van jou (7 dagen 7 nachten)

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Weer een topper gelezen dankzij Dizzie, wat een geweldig boek! Nieuwsgierig geworden door de reacties bij dit boek, aangevraagd bij de bieb en in no time uitgelezen. Goed geschreven, met de nodige vaart, humor en psychologie, en ontroering. Een aanrader!

Recensie Ik rouw van jou (7 dagen 7 nachten)

door: J van der Graaff 1 like
Ik heb ontzettend van dit boek genoten. Heerlijke mix tussen rauwe humor en verdriet, liefde en oud zeer. Heb me slap gelachen om de scène met de kwarktaart. Ook mooi is dat je gaandeweg meer te weten komt over waarom de familieleden zijn zoals ze zijn.

Recensie Ik rouw van jou (7 dagen 7 nachten)

door: Janneke Bouwman 2 likes
'Pa is dood', zegt Wendy terloops, alsof het al eerder gebeurd is, alsof het elke dag gebeurt. Die act van haar, dat ze nooit ergens door van streek raakt, zelfs niet door een echte tragedie, kan behoorlijk irritant zijn. 'Hij is twee uur geleden gestorven'. 'Hoe is het met mam?' 'Je kent mam...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook