Advertentie

Leven na Hailey

51
Rank 8763 Gelezen 56 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 35 Favoriet 11 Recensies 4
Literatuur & Romans Artikelen 1 Top25's 5   Topics 0
'Een mix van rouw en spot... Verrassend ontroerend.' Entertainment Weekly

Na de dood van zijn vrouw Hailey probeert Doug Parker samen met zijn stiefzoon Russ een 'normaal' leven te leiden. Maar bij elk stapje vooruit moeten ze opnieuw Hailey loslaten.

Leven na Hailey is een hilarische maar ook pijnlijk eerlijke roman over het verlies van je grote liefde en de pogingen daarna het leven weer op te pakken.

Jonathan Tropper schreef diverse romans, waaronder Het boek van Joe en 7 dagen, 7 nachten. Hij woont en werkt in New York en schrijft momenteel aan het filmscript van 7 dagen, 7 nachten.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Mistral
Laatste editie
13 augustus 2011
ISBN
9789049999322 , 9789049951764 , 9789034999931 , 9789049951856 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Lucette
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 5,00
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 22 4 19 3 10 2 0 1 0

Artikelen over Leven na Hailey

De Vrienden van Hebban #11: Katy Hurkmans
06 april 2018 21 reacties
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (4)

Ik had een vrouw

door: Marina67 1 like
Ik had een vrouw. Ze heette Hailey. Nu is ze er niet meer. En ik ook niet. Hailey was de vrouw van Douglas en de moeder van Russ. Maar ze is onverwacht omgekomen bij een vliegtuigongeluk en zowel Douglas als Russ blijven stuurloos en ontredderd achter. We volgen Doug in het jaar na Hailey. Een...

Wéér een prachtboek va Jonathan Tropper

door: morgenlach 1 like
Inmiddels fan van Jonathan Tropper. Ook Leven na Hailey is weer een prachtboek van hem. "Zelfs als je uitstekend in je vel zit hoef je nóg de borsten van je zus niet te zien, maar het was vooral aanstootgevend om te zien hoe ze ze in mijn huis van rouw als schietklare wapens hanteerde. En zo...

Recensie Leven na Hailey

door: Elbert Grift 1 like
Doug Parker krijgt een relatie met Hailey, nadat haar huwelijk op de klippen is gelopen vanwege vreemdgaan van haar echtgenoot Jim, die het met Angie doet en ook een relatie met haar krijgt. Uit het huwelijk Jim-Hailey is ook een zoon Russ geboren, die nu een opgeschoten tiener is. Dan gebeurt er...

Recensie Leven na Hailey

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Een boek met een lach en een traan. Het messcherpe verhaal van een weduwnaar die zijn leven niet kan oppakken na de onverwachte dood van zijn vrouw. En het verhaal van zijn toch wel wat geschifte familie. Een heerlijk boek, met veel humor, en een beetje rauw alà Kluun maar ik vind het veel beter.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook