Advertentie
'...Ik was hier...'

'...Ik was hier...'

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
…Ik was hier…’
…kleurrijke graffiti op de deur van een leven…’?
Jan van der Heide beschrijft in dit boek zijn leven als paragnost, (hypno)therapeut en coach. Verhalen uit het leven gegrepen. Of extremen uit het rariteitenkabinet van het bestaan dat leven heet…!
De zin van de factor X…, helderziendheid, het voorspellen van de toekomst en paranormale verschijnselen, er wordt helder over geschreven. Spookhuizen en geestverschijningen bezorgen je soms de koude rillingen... Om daarna weer tot rust te komen bij de engelen en gidsen. Is er een voortbestaan na de dood?
Zo schreef prof. dr. Hans Holzer, de beroemde Amerikaanse parapsycholoog, een boek over Elvis Presley. Die spreekt daarin over de grens van de dood en zegt: ‘Stop met drugs…! Ik leef en ben nu gelukkig, er is een leven na de dood… De reïncarnatieleer klopt…’.

‘Ik was hier…’ …kleurrijke graffiti op de deur van een ?leven…, …een paragnost/therapeut vertelt… Een halve eeuw uit de praktijk van het leven, Van der Heide’s ervaringen met mens & wereld. Een boek dat bij de lezer innerlijke deuren kan openen… Of het bevestigt wat je zelf altijd al hebt gevoeld en ervaren in je bestaan.
‘Ik was hier…’ kan een aanzet zijn om op een nieuwe manier naar je intuïtie te luisteren… Je paranormale vermogen verdient een harmonische plaats in je eigen leven…!
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
492
Uitgeverij
Citadel, Uitgeverij
Laatste editie
19 december 2019
ISBN
9789070774479
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic