Advertentie

Ik wil naar huis

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De verhalen van de schrijfster Elly van Egmond zijn bijzonder. Als je ze begint te lezen word je langzaam meegenomen in de wereld van kleine, kwetsbare belevenissen die op een zeer fijngevoelige manier opgeschreven zijn.
Ik zie haar nog komen, Elly, op haar eerste creatieve schrijfcursus op natuurvriendenhuis De Bosbeek. Ze heeft een duidelijke plek aan het eind van de tafel in de buurt van de deur: “Ik heb nog nooit geschreven, ik weet niet wat dat is”. Een verschrikte, maar ook vastberaden blik.
En zo begint haar schrijfavontuur, een verkenning van woorden, een ophalen van herinneringen tot in detail. Op die manier ontstaan de verhalen, korte verhalen met een ontroerend randje. Verhalen waarin haar eigen stijl steeds meer tevoorschijn komt. Verhalen, waar je ingetrokken wordt en waarvan je wilt dat ze niet meer ophouden.
Overal waar geschreven wordt, gaat Elly op verkenning. Haar vertellingen winnen steeds meer aan kwaliteit. Ze maken indruk, ze raken, ze maken mensen stil.
Dit boekje is een prachtige, fijngevoelige verzameling heerlijke verhalen.

Els van Helden, creatief schrijfdocente
+


Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
83
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Eerste editie
13 januari 2021
Laatste editie
13 januari 2021
ISBN
9789403612508


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Ik wil naar huis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.