Advertentie
Geschonkenboekikzalnooitmeerhuilen

Ik zal nooit meer huilen

9
Gelezen 13 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 3 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Nicky Cruz, ex-leider van een New Yorkse bende, geeft hier zijn getuigenis voor 5000 jongeren in de Royal Albert Hall in Londen. "Dit is een opmerkelijk boek. Het heeft alle elementen van een tragedie - misdaad en intrige, plus het grootste van alle bestanddelen: de kracht van het evangelie van Jezus Christus. De eerste helft van het boek vormt de duistere achtergrond voor een aangrijpende ontknoping. Ik hoop dat dit boek een grote lezerskring zal vinden, en dat zij die het lezen de Christus zullen leren kennen, die het lege, rusteloze en misdadige hart van Nicky Cruz veranderde en hem tot een legende van deze tijd maakte." - Dr. Billy Graham Nicky Cruz, een van de hoofdpersonen in de bestseller Het kruis in de asfaltjungle, vertelt hier zijn eigen verhaal.

Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Stichting Uitgeverij Gideon
Laatste editie
06 maart 2015
ISBN
9789060672754
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Bijzonder

door: Rachel 1 like
Het boek leest makkelijk weg. In het begin net een thriller later in het boek wordt het wat rustiger, maar blijft zeker boeiend. Een goed mooi boek met een mooie boodschap. God is er voor iedereen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook