Advertentie
Ilse - Darke IN DE STERREN_300dpi

In de sterren

4
Rank 554 Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 55 Favoriet 0 Recensies 3
Artikelen 1 Spots 1   Topics 0

Wanneer Justine Carmichael (Boogschutter, journalist in wording, scepticus) haar jeugdliefde Nick Jordan (Waterman, worstelend acteur, bijgelovige) tegen het lijf loopt, valt ze als een blok voor hem. Justine werkt voor de Alexandria Park Star – en Nick, ontdekt ze, vertrouwt volledig op de horoscoop in dit tijdschrift. In een poging om Nick ook voor háár te laten vallen bedenkt Justine een geniaal plan: elke maand past ze de Waterman-horoscoop een beetje aan. Een heel klein beetje. Het zijn ten slotte de sterren maar. Wat zou hier ooit mis mee kunnen gaan?

Genre
Feelgood
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
21 januari 2020
ISBN
9789400511248 , 9789044978148
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Hebban recensie

    Marieke Scheers Hebban Recensent

Geen sprankelend liefdesverhaal

door Marieke Scheers op 04-02-2020

De Australische schrijfster Danielle Woods is auteur van fictie en non-fictie en schrijft ook boeken onder pseudoniem. Zo schrijft ze samen met mede-auteur Heather Rose als Angelica Banks voor kinderen. Nu debuteert ze als Minnie Darke met de feelgoodroman In de sterren (Star-Crossed, 2019). Het boek is vertaald door Erica Feberwee.

In deze roman maken we kennis met Justine Carmichael...


Lezersrecensies (2)

Betoverend romantisch

door: bookstamel 1 like
In de sterren van Mimmie Darke is een feelgood boek dat je vanaf het aller eerste moment weet te betoveren. Het boek voelde bijna magisch aan. Astrologie heeft in mijn ogen altijd iets magisch gehad. Of je het nou wilt geloven of niet vaak klopt het toch wel erg goed. Dit gevoel weet Mimmie Drake...

Verstand op nul

door: deleestrein 1 like
Het boek 'In de sterren' is voor de horoscoop en chicklit-liefhebbers een absolute aanrader. Een mierzoet feel-good verhaal waarvan je de hele opzet al weet. Ze vinden elkaar, raken elkaar kwijt en vinden elkaar weer. Niets mis mee als je tussendoor je verstand op nul wil zetten en gewoon wilt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook