Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
In gods naam
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 6 3 4 2 1 1 0
VN:

In gods naam

12

Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 5
Thrillers & Spanning   Topics 0
Een brute overval met dodelijke afloop, een op drift geraakte groep jongens die zich de Tijgers van Allah noemt, een in het IJsselmeer gestrande auto en een verdwijning: dat zijn de zaken waarover politieman Frits Calis zich het hoofd mag breken. Thuis treurt zijn vriendin om de dood van haar moeder en voert zijn dochter iets in haar schild. Terwijl de nuchtere Calis een beroep doet op zijn gezond verstand, wacht aan de horizon een duivels probleem dat zou kunnen uitlopen op een ramp.

In Gods naam is een zinderende thriller, geschreven op het scherp van de snede, waarin Ton Theunis de Nederlandse samenleving onder een vergrootglas legt. Overtuigend laat hij zien hoe boze en teleurgestelde jongens als Samir A. tot hun daden komen in een maatschappij die meer en meer verdeeld raakt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Vertaalde literaire roman, novelle
Oorspronkelijke titel
In Gods naam
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
01 juni 2010
Laatste editie
01 juni 2010
ISBN
9789022548578


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Toeval bestaat wèl

door: Remko Meddeler 1 like
Een nieuwe omslagstijl, een nieuw geluid. Ton Theunis heeft met zijn vierde boek over politieman Frits Calis meer willen schrijven dan een spannend verhaal. In Gods naam moet een heuse en serieuze boodschap aan de lezer overbrengen: moslimextremisme kan ook bij u om de hoek ontstaan, met de meest...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: In gods naam

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken