Advertentie
In stilte was ik een van hen

In stilte was ik een van hen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Op een avond komt de controversiële columnist Remie Martel, -die tevens een informant is voor de geheimendienst- erachter dat er binnen de versleutelde pro IS telegramgroep ‘Lone wolves’, waarin hij is geïnfiltreerd, een aanslag voor diezelfde avond wordt aangekondigd op een café in zijn stad, Haarlem. Hij aarzelt geen moment en grijpt hij naar zijn telefoon. Dit zonder succes, de plaatselijke politie wuift de dreiging nonchalant weg. Als er daadwerkelijk een paar uur later een aanslag plaats vindt in het desbetreffende café, is de beer los. Haarlem gaat op slot. Zowel de burgemeester van de stad - die een duister geheim met zich meedraagt- en het kabinet doen er alles aan om de diverse aanslagen die de terrorist pleegt in de stad te doen lijken tot een wanhoopsdaad van een verwarde man, omdat zij bang zijn dat het door hem aangerichte bloedbad hun veel stemmen gaat kosten op de dag dat de verkiezingen zijn.
Zij allen beseffen niet dat de meest bloedige nacht na het Spaanse beleg van Haarlem, de aanzet is voor meerdere aanslagen in Nederland.
Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
274
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
15 april 2020
ISBN
9789464052824
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic