Advertentie
In zijn nabijheid

In zijn nabijheid

26
Gelezen 33 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1 Top25's 3   Topics 0
Ze praten graag over Wim. Ze zijn trots dat ze hem hebben gekend. Als Wim in de buurt was dan gebeurde er iets. Natuurlijk zagen ze dat hij niet oud zou worden, hij leefde zes keer harder dan ieder ander. Maar hoe meer 'r over hem gepraat wordt, des te onduidelijker wordt zijn levensverhaal. Waar kwam hij vandaan? Wat is daar gebeurd? Waarom heeft niemand ingegrepen? Was hij nog te redden?

In zijn nabijheid, de nieuwe roman van Nico Dijkshoorn, is een boek zoals hij ze graag schrijft: een opmerkelijk levensverhaal, bezien van buitenaf. In deze roman zijn het de vrouwen in het leven van Hans die vertellen over de feesten, het succes, de neergang, de comeback en zijn dood. En over hoe ze daarna allemaal rustig doorleefden. Behalve Vera.
Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Atlas Contact
Laatste editie
08 mei 2014
ISBN
9789025442903 , 9789025443153
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Menselijke observaties in optima forma

door: Jan M. Jorna 1 like

Nico Dijkshoorn is bekend als dichter, schrijver èn muzikant. Vooral zijn bijdragen aan het programma De wereld draait door hebben zijn bekendheid een enorme boost gegeven. Inmiddels heeft Dijkshoorn zijn derde roman geschreven, In zijn nabijheid. In dit boek benut de schrijver volop zijn talent,...

Lekker vlot boek

door: Guido 1 like

In zijn nabijheid is een boek dat je lekker vlot weg leest. Ik vond het bijzonder omdat het wordt geschreven vanuit het gezichtspunt van 32 vrouwen in de leefwereld van dichter, artiest Wim Beest ( of is dit Nico zelf?). Het zijn rauwe verhaaltjes die tezamen chronologisch toch een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook