Advertentie

De laatste Namsara

263

Rank 1208 Gelezen 285 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 385 Favoriet 25 Recensies 41
Young adult Artikelen 6 Lijsten 6 Spots 27 Top25's 19   Topics 0   Leesclub

In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf.

Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger.

Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard -en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad.

Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend - de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde - moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Iskari (1)
Vertaald door
Maria Postema
Aantal pagina’s
356
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
Eerste editie
04 oktober 2017
Laatste editie
05 oktober 2017
ISBN
9789463491303 , 9789463490184


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (41)

Keuze van de redactie
Joke De Meyer Hebban Team

Spetterende ode aan de vertelkunst

door: Joke De Meyer 1 like

Koningsdochter Asha koestert een grote liefde voor verhalen. Deze laatste zijn uiterst gevaarlijk omwille van hun aantrekkingskracht op draken. Asha doet niets liever dan met behulp van de vertellingen de mythische wezens naar zich toe lokken om ze vervolgens te doden.  

Ondanks haar uitzonderlijke...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De laatste Namsara

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.