Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

It all comes back to you

Een onvergetelijk, hartverscheurend liefdesverhaal voor fans van Colleen Hoover en Hannah Grace

Anna heeft twee banen om haar studie te bekostigen en praat nooit, maar dan ook nooit over haar familie. Het is makkelijker om iedereen op afstand te houden en zich te focussen op het talentprogramma voor jongeren aan de universiteit, zodat ze haar oude leven achter zich kan laten. Totdat haar afstudeerproject haar samenbrengt met Gabe…

Gabe is de beste van zijn jaar, lid van een chique studentenvereniging en heeft een grote, warme familie die in elk opzicht perfect lijkt. Hij heeft én is alles wat Anna niet is. Als ze samen moeten werken blijkt hun chemie onmiskenbaar en zorgt hij voor haar zoals nog nooit iemand heeft gedaan. Maar Anna doet er alles aan om te voorkomen dat Gabe haar diepste geheim over haar familie ontdekt. Wanneer Gabe dicht bij de waarheid dreigt te komen vlucht Anna, en zweert ze dat ze hem nooit meer zo dichtbij laat komen.

Jaren later brengt een tragedie Anna terug naar het dorp waar ze opgroeide – de plek waar ze jaren geleden vandaan vluchtte. In de armen van Gabe en bij zijn familie voelt Anna zich eindelijk thuis. Maar zullen hun werelden instorten als de waarheid na al die jaren boven tafel komt? Gabe is de enige die Anna vertrouwt, maar wat als hij ook geheimen heeft?

In de pers

‘In één dag verslonden. Ik wilde niet dat er een eind aan kwam!’ Catherine Walsh, auteur van Wat ik wil voor kerst

‘Lastige thema’s met een lichte toets en vooral veel geweldige personages.’ Kirkus Reviews

‘Een charmant liefdesverhaal.’ Library Journal

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is It all comes back to you het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.

Reageren op It all comes back to you

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.