Advertentie
Jordanië reisgids magazine

Jordanië reisgids magazine

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het Jordanië reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Jordanië reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel prettig los te lezen is als in combinatie met de gratis REiSREPORT app en video documentaires op www.reisreport.nl .

- DOOR JORDANIË EXPERTS -
Het Jordanië reisgids magazine is één van de meeste verkochte reisgidsen in Nederland en België, en niet zonder reden.
Het team van REiSREPORT is er meerdere malen geweest.

- EEN BIJZONDER LAND -
Jordanië is als land vrij nieuw maar heeft een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Voor de geïnteresseerde reiziger is er dan ook bijzonder veel te bezichtigen. Beroemde plekken als Jerash, de hoofdstad Amman, de uitgestrekte Wadi Rum woestijn en natuurlijk het absolute hoogtepunt Petra. Maar Jordanie biedt ook prachtige stranden met helder water, tal van bijzondere natuurparken alsook interessante plaatsen voor bijbelreizigers.

Het Jordanië reisgids magazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Jordanië reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Jordanië.

- MEER DAN EEN REISGIDS -
Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je nog bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Jordanië, of natuurlijk om cadeau te geven.

- BEKIJK DE VIDEO -
TIP: Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl
Genre
Reizen & Talen
Reisgidsen algemeen
Aantal pagina’s
108
Uitgeverij
REiSREPORT
Laatste editie
16 januari 2020
ISBN
9789083042701
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic