Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Kinderspel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 110 4 258 3 146 2 19 1 4

Kinderspel

Rank 482 Gelezen 569 Aan het lezen 21 Wil ik lezen 569 Favoriet 8 Recensies 47
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 4 Spots 3   Topics 0

Tijdens de tournee ter promotie van hun boek grappen de succesvolle misdaadschrijvers Cameron en Lisa Murdoch dat niemand zo goed met een misdaad weg zou kunnen komen als zij – het is tenslotte hun werk. Dus als hun 7-jarige zoon Zach vermist wordt, vragen de politie en het publiek zich natuurlijk af of ze eindelijk hebben besloten te bewijzen wat ze al die tijd hebben gezegd; proberen ze aan te tonen hoe ze de perfecte misdaad kunnen plegen?

Genre

Keuze van de redactie
Greet Braem Hebban Recensent

Sterke, psychologische thriller

door: Greet Braem 8 reacties 3 likes ebook

Cameron en Lisa Murdoch vormen niet alleen een echtpaar, ze schrijven samen ook misdaadromans. Ze hebben een zevenjarige zoon Zach, die niet de makkelijkste is en publiekelijk wel eens voor problemen zorgt. Wanneer hij op een avond dreigt weg te lopen en hij de volgende ochtend daadwerkelijk...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kinderspel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken