Advertentie

Kleuren van waarheid

0

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In de jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog is de Ierse Catriona op zoek naar haar broer, die als Ierse immigrant gedwongen werd om mee te vechten met het Zuiden. Wade Cunningham vocht juist aan de andere kant, tegen de slavernij, maar is na de oorlog in dienst gekomen bij de geheime dienst om strijd te leveren tegen geldvervalsers.

De spanningen tussen voor- en tegenstanders van de slavernij zet ook de relatie tussen Catriona en Wade onder druk. Het wordt nog spannender als Catriona onder verdenking komt en Wade die verdenking moet onderzoeken.

Met veel historische details vertelt Alexander een meeslepend verhaal over waarheid, verraad en onwaarschijnlijke romantiek, dat tegelijk de vele schakeringen van Gods volmaakte verlossing laat zien.

"Met veel warmte en liefde toont Tamera ons hoop en geloof aan het werk te midden van het lijden." (Lynn Austin)

Tamera Alexander (1961) schreef een groot aantal romans die allemaal in het Nederlands vertaald zijn. Ze stond op de bestsellerslijst van USA Today en werd dit jaar opgenomen in de ‘Hall of Fame’ van de Christy Awards, de belangrijkste christelijke boekenprijs in Amerika.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
500
Uitgeverij
Uitgeverij Van Wijnen
Eerste editie
16 juli 2021
Laatste editie
16 juli 2021
ISBN
9789051945980


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Kleuren van waarheid

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.