Koken met KeukenLiefde Familiegerechten
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Familiegerechten

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Familiegerechten van KeukenLiefde: 75 makkelijke maaltijden

Na het succes van Koken met KeukenLiefde komt foodblogger Annemiek Verweij op veler verzoek met haar tweede boek: Familiegerechten. In dit boek vind je alle favoriete familierecepten van Annemiek en haar gezin bij elkaar: van pizza, sushi, rendang, kip kebab, ,fall of the bone spareribs tot Thaise viskoekjes, Duitse reibekuchen, geroosterde ovengroenten met couscous, ratatouille met ei en de lekkerste lasagne bolognese met bechamelsaus. Gerechten waar iedereen dol op is!

Aan de hand van een duidelijke stap-voor-stap beschrijving en de vele slimme kooktips van Annemiek zijn de gerechten haalbaar voor iedereen. De recepten zijn – net zoals op haar website en in het eerste boek – handig ingedeeld in de hoofdstukken: vlees, vega, vis en kip. Zo kun je makkelijk zoeken en is er voor ieder wat wils.

Samen met haar gezin vormt Annemiek Verweij het gezicht achter de succesvolle receptenwebsite keukenliefde.nl. Opgestart in 2012, is KeukenLiefde inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online platforms van Nederland op het gebied van lekker eten. Annemiek woont met haar man en dochter in een dorpje in het land van Maas en Waal. De culinaire belevenissen van het gezin kun je volgen op haar YouTubekanaal KeukenLiefde en op haar Facebook en Instagram @keukenliefde.

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Serie
Koken met KeukenLiefde
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
17 september 2021
Laatste editie
17 september 2021
ISBN
9789000379675


Boekinformatie wijzigenReacties op: Familiegerechten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken