Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Magische momenten

Magische Momenten: 

Lottes traumatische ervaring van haar gevangenschap en de vlucht door het regenwoud heeft diepe sporen achtergelaten. Het mystieke Afrika reikt naar haar en ze wil haar belofte aan Granny waarmaken. Ze wil ook bij Tyler blijven om samen met hem hun verantwoordingsvolle taak op Aarde tegemoet te gaan.

Tyler begint aan zijn opleiding als sjamaan. Australië vraagt meer van hem dan hij ooit heeft kunnen vermoeden. De roots van zijn vader overweldigen hem.

Lotte en Tyler worden gedwongen tot keuzes die hun relatie onder druk zetten. Is hun liefde sterk genoeg?

Ellen maakt kennis met haar Schotse familie. Is zij er wel tegen opgewassen?

In dit tweede deel van de trilogie ‘Vergeten Herinneringen’ gaat de reis van Lotte en Tyler verder, ook hun innerlijke ontdekkingsreis. Amper bekomen van het heftige avontuur in Thailand, worden ze steeds meer gedwongen de verantwoordelijkheid over hun eigen leven op te pakken.

In ‘Magische Momenten’ worden de karakters van de personages verder blootgelegd; hun worstelingen, verdriet, wanhoop en frustraties, maar ook liefde en vergeving. De mystieke sfeer geeft een extra dimensie aan het verhaal.
Toon details

Recensies (4)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Magische momenten het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Magische momenten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.