Advertentie
De meedogenlozen

De Meedogenlozen

38
Gelezen 61 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 13 Favoriet 5 Recensies 1
Thrillers & Spanning Top25's 2   Topics 0

Ex-marineman John Kelly wacht een mogelijk dodelijke, bijna onuitvoerbare opdracht. In Vietnam stond hij bekend als 'de Slang', zijn voetstappen werden nooit gehoord en zijn spoor was niet te achterhalen.

Nu hij terug is in de Verenigde Staten, weet men hem maar al te goed te vinden. Admiraal James Greer van de inlichtingendienst heeft iets zeer speciaals met hem voor. Ook Dutch Maxwell, souschef Operatie Vliegtuigzaken, heeft zo zijn bedoelingen met Kelly. Maar pas echt sinister zijn de plannen van de drugsmaffia, die Kelly snel en pijnlijk duidelijk maakt dat mensen niet meedogenloos worden geboren, maar zo worden gemaakt.

Maar Kelly vecht terug onder zijn nieuwe naam John Clark. Uit naam van alles waar hij voor staat, moet hij om zijn eigen leven te redden een grens overschrijden en de donkerste diepten van de hel betreden, vanwaaruit terugkeer zeer twijfelachtig is?

Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Oorspronkelijke titel
Without Remorse
Serie
Jack Ryan Sr. (6)
Vertaald door
Jan Smit
Aantal pagina’s
583
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Laatste editie
01 januari 2001
ISBN
9789022981146 , 9789022985717
+Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door André van Broekhuizen
Rapporteer deze bijdrage

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

door: Marijn-2964 1 reactie 1 like
Heel spannend en onderbouwd boek, vanaf het begin boeiend, alleen het lijkt in het begin op een roman, maar schijn bedriegt het is een bloedspannende thriller.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook