Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mendacium II

Een gevangene wordt vermoord in de Nieuwewandeling gevangenis in Gent en zijn zoon en ex-vrouw worden ontvoerd. Inspecteur Soetaert krijgt maar geen vat op het onderzoek, het loopt voor geen meter. Tueri - een tehuis voor daklozen, vluchtelingen, enz. - komt meer en meer in 'the picture' en inspecteur Soetaert is er van overtuigd dat er grote belangen en vooral grote sommen geld in het spel zijn. Een bezoek aan een zustervestiging van Tueri in het noorden van Frankrijk maakt de zaak nog verwarrender. Een oud dossier over kindnapping en misbruik van kin-deren blijkt heel wat raakpunten te hebben met wat er nu gaande is. Een nieuweling vervoegt het team van Soetaert en heel gelukkig is hij daar niet mee.André Oyen - België:

Het verhaal blijft tot de laatste letter boeien, omdat de auteur over een vlotte pen beschikt en ook een goede stilist met een knap taalgebruik weet te zijn.Hanneke Tinor-Centi - Nederland:

Medacium II is een uitstekende thriller met ingenieuze wendingen en diverse, knap met elkaar verweven, verhaallijnen.

Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Mendacium II het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Mendacium II

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.